Εταιρικό Προφίλ

roseΗ “Mariana Pagalos - Communications Specialist” δραστηριοποιείται πανελλαδικά και διεθνώς  από το 1993, έτος ίδρυσης για περισσότερα από 20 χρόνια, σε τομείς όπως: διοργάνωση συνεδρίων, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, event management, πρόγραμμα δημοσιότητας - προώθησης - προβολής, πολιτική επικοινωνία, εταιρική ταυτότητα κ.α.. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες. Για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις διοργανώνει εικαστικά, λογοτεχνικά και μουσικά γεγονότα, σε συνεργασία με Πρεσβείες, Προξενεία, οργανισμούς, εταιρείες, Δήμους και άλλους φορείς.«Είμαστε μια μικρή και ευέλικτη εταιρεία που βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη.

Αθροίζουμε την πολύτιμη εμπειρία αλλά και τα βιώματα, από τις έως τώρα σημαντικές συνεργασίες, προσθέτουμε την «δια βίου εκπαίδευση» και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχει ήδη θέσει ο πελάτης», τονίζει η Μαριάνα Πάγκαλου. Η ίδια αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και συμμετέχει σε σημαντικούς πανελλαδικούς φορείς της πόλης. Εξελέγη Πρόεδρος στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Γυναικών Managers Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ), μέλος της Δ.Ε. της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις εκλογές του 2004.

Διετέλεσε εκλεγμένη πρόεδρος του Συλλόγου Αποφιίτων του Αμερικανικού Κολλεγία Ανατόλια Θεσσαλονίκης ,  με εξαετή επιτυχημένη θητεία στον εθελοντισμό, τις  υποτροφίες, επανέκδοση περιοδικού,αδελφοποίηση με χωριά της Β.Ελλάδας με στόχο την σχολική εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών, Θεοδωράκι) κ.α. Δηλωμένη Εθελόντρια σε πολλούς τομείς επηρεασμένη απο τον πατέρα της Νίκο Γεμενετζή,ένας απο τους ιδρυτές του Συλλόγου Αποφοίτων  Ανατόλια .  Το Κολλέγιο,  ιδρύθηκε στην Ανατολική Θράκη,όπως και η ονομασία του και οι μαθητές του ήρθαν πρόσφυγες στην Θεσσαλονίκη.Η ιστορία επαναλαμβάνεται...