Βιογραφικό

Γεννήθηκε, σπούδασε και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Δημόσιες Σχέσεις, Marketing, Επικοινωνία και συνεχίζει με την «δια βίου εκπαίδευση». Τα τελευταία 20 χρόνια διευθύνει την εταιρεία – Mariana Pagalos Communications Specialist - με αντικείμενο τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών & Κοινωνικών εκδηλώσεων, Πολιτικής Επικοινωνίας, Καλλιτεχνικών Γεγονότων.

Παράλληλα παρουσιάζει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κώδικες Συμπεριφοράς στο Χώρο Εργασίας», που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στο χώρο των εταιρειών, των οργανισμών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Όπως τονίζει και η ίδια «η ευγένεια, η συνέπεια και ο σεβασμός προς το συνάνθρωπό μας είναι έννοιες που τείνουν να ξεχαστούν!».

Στο χώρο των συνεδρίων δραστηριοποιείται με αξιόλογες διοργανώσεις και σημαντικές αναθέσεις από διεθνή, τοπικά και πανελλήνια συνέδρια για τα οποία και αναφέρει: «Κάθε συνέδριο είναι μια σύνθετη, απαιτητική και άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία που ενώνει ανθρώπους, κουλτούρες, σκέψεις, ιδέες και απόψεις για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πρέπει να είναι η καλύτερη εικόνα του φιλοξενούντος προς τον φιλοξενούμενο ή του διοργανωτή προς τον συμμετέχοντα».

Πρόσφατα, τον Φεβρουάριο 2016,απέκτησε πτυχίο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας απο το Mediterranean College, μετά απο τετραετή εκπαίδευση, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες της προσωπικής της εξέλιξης,αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης ώστε να αντιμετωπίσει την σκληρή κοινωνική και οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας,