Alexander The Great Rock Opera

Αγαπητέ κ

Εσώκλειστα θα βρειτε promo folder της Alexander The Great Rock Opera. Το έργο είναι ένα αγγλόφωνο σύγχρονο μιούζικαλ για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έχει παρουσιαστεί με εξαιρετική επιτυχία στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ). Στο επίσημο website μας www.alexanderthegreatrockopera.com θα βρείτε πληροφορίες για το έργο και μπορείτε να δείτε το promo video της παράστασης.

Το έργο με πρόσκληση φορέων της Ελληνικής Ομογένειας της Αυστραλίας θα αποτελέσει το κύριο πολιτιστικό γεγονός των Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκη-Μελβούρνη Αδελφοποιημένες Πόλεις 2017, σε παραγωγή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας EPOPSIS και με τις Αιγίδες της UNESCO, του ΕΟΤ, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Υπουργείου Πολιτισμού, των Ομογενειακών Ενώσεων της Αυστραλίας και της Greek Media Group (3XY Radio και Εφημερίδα Τα Νέα της Μελβούρνης). Η περιοδεία θα διαρκέσει 4 εβδομάδες τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και το έργο θα παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα Concert Halls στις πόλεις Μελβούρνη, Σύδνευ, Αδελαίδα και Πέρθη. Η ΕΠΟΨΙΣ ΑΜΚ διαθέτει άριστα στελεχωμένο γραφείο παραγωγής, τμήμα εξευρέσεως χορηγειών, τμήμα marketing και social media που εργάζονται για την επιτυχία της περιοδείας.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας σε 4 πόλεις της Αυστραλίας, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την εξωστρέφεια της εταιρίας σας, την παρουσία και τοποθέτηση των προιόντων σας, τόσο σε καταστήματα χονδρικής (cash and carry), όσο και στις προθήκες των super markets και των εξειδικευμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης ελληνικών προιόντων. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την προτίμηση των καταναλωτών της ομογένειας (customer loyalty) στα καλής ποιότητος επώνυμα ελληνικά προιόντα.

Η ΕΠΟΨΙΣ έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση όλων των εξόδων παραγωγής για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των παραστάσεων. Για την υλοποίηση της περιοδείας και την κάλυψη των εξόδων ταξιδίου, είναι απαραίτητη η εξεύρεση χορηγών που σε αντισταθμιστική βάση θα υποστηρίξουν το φιλόδοξο αυτό εχγείρημά μας. Στο χορηγικό μας πακέτο προσφέρουμε ένα εξαιρετικά μελετημένο αποτιμώμενο, μεγάλης διάρκειας και ευρέως πέλματος πρόγραμμα διαφήμισης και προβολής.
Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 έχουμε προγραμματίσει:

 Tη λειτουργία της μεγάλης μας πλατφόρμας CRM (Customer Relations Management).

 Tην αρχή της υλοποίησης της συνεργασίας μας με τον χορηγό επικοινωνίας μας στη Μελβούρνη Greek Media Group με ραδιοφωνικά spots καταχωρήσεις στον ημερήσιο Τύπο.
 Να ''ανοίξει'' η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων.
Tα παραπάνω θα μας φέρουν κοντά στους εκατοντάδες χιλιάδες του κοινού της ομογένειας αλλά και του ευρύτερου αυστραλιανού κοινού σε 4 πόλεις της Αυστραλίας. Λαμβάνοντας υπόψη τα επίσημα websites των 400 περίπου ομογενειακών συλλόγων, φορέων και οργανισμών, και τα databases του πελατολογίου των θεάτρων και των εταιριών προπώλησης εισιτηρίων, υπολογίζουμε ότι το site μας και κατ'επέκτασιν οι χορηγοί μας θα απευθυνθούν ηλεκτρονικά σε πάνω από ένα εκατομμύριο στοχευμένους χρήστες και υποψήφιους πελάτες.
Έτσι, διαπιστώνοντας αυτήν την ταύτιση του customer target group, σας παραθέτουμε παρακάτω τους εναλλακτικούς τρόπους προβολής του εταιρικού σας σήματος ή/και των λογοτύπων προιόντων σας με διαφημιστικά ''όπλα'' που στοχεύουν αφενός στην εξαιρετικά περιγεγραμμένη καταναλωτική ομάδα των ομογενών και αφετέρου στο ευρύτερο αυστραλιανό κοινό.
1. Εταιρικό Σήμα και Λογότυπα
Εμφάνιση στις αφίσες, στα πανό, στα flyers, στο προωθητικό φάκελο του έργου, στις διαφημιστικές καταχωρήσεις στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, στις κυριότερες ελληνόφωνες εφημερίδες των 4 πόλεων της Αυστραλίας (Μελβούρνη, Αδελαίδα, Σύδνευ, Περθ), στα έντυπα των Festivals που θα συμμετάσχουμε και στις περιοδικές εκδόσεις των φορέων με τους οποίους θα συνεργαστούμε.

2. Ραδιοφωνικές Αναφορές, Ημερήσιος και Περιοδικός Τύπος
Έχοντας εξασφαλίσει τη χορηγική υποστήριξη επικοινωνίας του μεγαλύτερου ελληνόφωνου Ομίλου ΜΜΕ Greek Media Group με άρθρα, διαφημιστικές καταχωρήσεις στην εφημερίδα ''Τα Νέα'' της Μελβούρνης και στο ραδιοφωνικό σταθμό ''3XYRadio'' αλλά και με τα έντυπα των ομογενειακών φορέων σε 4 πόλεις της Αυστραλίας, είναι βέβαιο ότι θα εισχωρήσουμε στο ευρύτερο κοινό της ομογένειας με ένα πακέτο που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι το Νοέμβριο του 2017.

3. In-Venue Promotion (εντός των θεάτρων και των συναυλιακών χώρων)
Διαφημιστικό πανό του χορηγού στο φουαγιέ του θεάτρου.
Αναφορά του χορηγού στην οθόνη υπερτίτλων πριν την παράσταση και κατά τη διάρκεια του διαλλείματος.
Τηλεοπτικό τρέιλερ ή spots στις γιγαντοοθόνες των θεάτρων.
Ολοσέλιδη καταχώρηση στην μπροσούρα ή/και στο πρόγραμμα του έργου.
Δημιουργία μικρού εκθεσιακού stand του χορηγού με δυνατότητα διανομής διαφημιστικών leaflets.

4. Social Media
Εμφάνιση του σήματος του χορηγού στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου που θα συνδεθεί με όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τα databases των φορέων που θα συνδεθούμε, ή ακόμα και η προβολή του τηλεοπτικού σας spot (εφ'όσον υπάρχει).

5. Άλλες ενέργειες
Αναφορά του χορηγού στα δελτία Τύπου της περιοδείας, αλλά και στις συνεντεύξεις των συντελεστών και των καλλιτεχνών στην Ελλάδα και την Αυστραλία.
VIP προσκλήσεις για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) και, εφόσον είναι επιθυμητό, στην Αυστραλία.
6. Tailor made επιλογές για συνέργειες διαφήμισης και προβολής
Ως παράδειγμα προτείνουμε τη δημιουργία του πακέτου μας Οn Tour Promotion. Tα 40 μέλη της ομάδος μας με την επί ένα μήνα παρουσία τους στους κύκλους της ομογένειας, και όχι μόνο, και την εμφάνισή τους στα 8 αεροδρόμια για τις 11 πτήσεις του ταξιδίου, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν την επιθυμητή εντύπωση εάν πχ φέρουν ομοιόμορφο ταξιδιωτικό εξοπλισμό (σάκους, τσάντες, βαλίτσες) και είδη ένδυσης (πχ t-shirts, hoodies) με το διακριτικό σήμα της όπερας και ενός λογοτύπου της εταιρίας σας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα εναλλακτικά διαφημιστικά/χορηγικά μας πακέτα, στο πλαίσιο ενεργειών της προώθησης και προβολής του έργου στην Αυστραλία, καθώς επίσης να συζητήσουμε και να επιλέξουμε τα πλέον κατάλληλα εργαλεία για τους σκοπούς της εταιρίας σας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι υποστηρικτές και οι συντελεστές του έργου, είμαστε βέβαιοι ότι η Alexander The Great Rock Opera μπορεί να αποτελέσει έναν άριστο πρεσβευτή της χώρας μας σε πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό επίπεδο, αλλά και ένα μοναδικό τρόπο προβολής του σήματος και των προιόντων της εταιρίας σας, καθώς είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα με όλες τις προυποθέσεις να γίνει μία μεγάλη επιτυχία εκτός συνόρων.

Με εκτίμηση

Comments are closed.